Entry: Xterdaya Wednesday, June 06, 2007



Windunyer nk memblog tp xterdaya.
Kadang2 terasa nk adpet tp xtaw nk cite per
Ikutkn hati nk ja katup blog ni tp sayang seribu kali sayang
Kadang2 terasa amat bahgia tp ntah mengapa
Kadang2 terasa windu membara tp utk siapa?
Pelikkn perasaan ni?

P/s: Tgh layan mp3 My Baby You - Anthony- Marc. Waduh2 sedeynyer

   6 comments

zino
September 2, 2007   03:59 PM PDT
 
tunggu setahun lagi agaknya baru ber update blog ni.. hehe
ainulmardhiah
June 21, 2007   09:40 PM PDT
 
ly...jgnlah ditutup blog ly ni...
nanti akak tak dpt baca crita ly lagi...sedih tau... :(

my baby u...ooo..my fav song 2 :D

dhiey
June 12, 2007   09:55 PM PDT
 
mely,

plz plz plz... jangan ler cakap cenggitu, nak katup blog. isk... dhiey baru je blogging balik. meh2, kite mulakan smgt baru utk blogging fr time 2 time :) dhiey akan suport mely!! hoyeh!

*rindu kat mely goslow.
alongariff
June 12, 2007   12:27 PM PDT
 
saye tggu entry jemputan nasi minyak sis Ly.

bleh gitu?
hehe.
shahid
June 11, 2007   12:42 AM PDT
 
stuju ngan tulisan kak ros tu..ngada-ngada nak tutup blog..dulu ly yang beria kasi semangat kat shah,,:P

makcik,mu bukak balik blog x kbo pun..huhuu:( sib baik mlm nih tergerak sgt dtg..kalu tak tak taula
ros
June 7, 2007   12:19 PM PDT
 
My Baby You!!!!

ok..sebenarnya Ly rindu ngan akak kan kan kan ?jgn nak ngada2 nak katup blog ni..Ni akak nak marah ni..bertahanlah..apa lah salah blog ni pada Ly...kesian kan blog yng cute mute ni..
Lyyyyy...windu gak kat Lyyyyy...Ly tak da jalan2 kat Ipoh ke Pkr....tak nak ke mnghabiskan masa Ly sekali2 dgn akak yang sorang2 sebatang kara di Ipoh ni..eheheheeheh! sorang??jgn temberang...


saja aja akak nak tulis ngarut2 ni..sebab nak bagi Ly happy...

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments