Entry: Debate Tuesday, October 23, 2007



Kengkawan, percaya atau tidak, ptg ni der DEbate antara department. Yg paling menggerunkn, Ly d pakse masuk. Uwaaaaa kalut sungguh. Nak x nak, kena gak prepare per2 yg patut. Spatutnyer sok debate tue, tup2 tuko ptg ni plak. Mesti Ly gelabah taim berckp nnt kn? Mesti lawak laaaaa.... kekekke

Doakn yg terbaik utk Ly erks? Ops, sblm terlupa Selamat Hari Raya :: Maaf Zahir & Batin :: Lau Ly pnh slh kt saper2 tue, minta maap la erks? Kira kosong2 udh la erks? Lau berkesempatan, mai ler beraya ke umh Daaaaaaaaaaaa

   6 comments

Ly
November 6, 2007   09:53 AM PST
 
Anony,
alhamdulillah mekaceh :D
Anony
November 1, 2007   02:32 PM PDT
 
tak payah nak kenal siapa saya sbb awak tak masuk dalam list org yang saya nak kenal pun.

Ly
October 30, 2007   11:44 AM PDT
 
Ezan,
samat ari raye.. maap zahir n batin erks? meh la dtg ker umh.. der air oren n kuih sarang semut... ahakss

dhiey,
me 2,3,4,5,6 n 7 :D ahakss

Anony,
erks? sbg sesame insan kenala saling maap memaapkn... xgitu?

btw awk ni saper? marah sgt nmpk? hmm?
Anony
October 28, 2007   02:40 PM PDT
 
mmg senang untuk minta maaf, tapi belum tahu org yang pernah anda sakiti tu akan memaaf dan melupakan apa yang telah anda buat kepadanya.

jika dia memaafkan anda sekalipun, tapi dia tidak akan melupakan perbuatan anda yang terlalu bodoh itu.
dhiey™
October 25, 2007   06:48 PM PDT
 
cik Ly, welcome home!~ missed you. (^_^)
ezan
October 25, 2007   11:43 AM PDT
 
salam Mely.. lamanya la tak singgah sini.. apa kabar? selamat hari raya.. berapa pasang baju tahun ni? heheh...

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments