Entry: Ly & Lelaki misteri Tuesday, November 06, 2007



Samat Pagi yeah :D

Ari ni cm semalam gak, Ly kena jage Resources Center utk gantikn Kak M*m* yg bercoti selama 2 ari. Hmm dok kt sini mmgla syok lau xder org, yelah bleh online n surf tenet. Tapi lau ramai org msk, nak xnak kena la bagi laluan drg utk guna pc. So Ly terpaksa ngadap suratkabar or gayut2 dgn kengkawan. Ahaks.

2-3 menjak ni der panggilan misteri sedikit sebyk udh mganggu perjlanan idop Ly. Lelaki misteri dh semakin kerap kol my hp, skadar utk bertny kabar, Isyhhh pelik btoi! Ly xpasti saper Lelaki misteri itu tp cm kenal2 ler plak. Lau btoi Lelaki misteri adalah seseorg tue, harap sgt2 jgn ganggu Ly lg. Ly nk Lelaki misteri truskn idop dgn insan tercyg, xyah memunculkn diri lg. Biar kisah kite jd sejarah yg terindah. Ly akn doakn yg terbaik!

Hmmm td Ly termsk blog seseorg, alahai sedeynyer. Kesedihan ni bkn kerana der kematian or kesulitan tapi adalah kerana kisah cintanyer. Dlm diam2 diA dan oRang iTu dh lamer jd kapel erk! Sungguh Ly Xsangka! Bijak btoi anda menyimpan resia  erks! Btw moga anda berdua bahgia selamanyer.

Ader sesuatu yg akn berlaku dlm idop Ly. Perubahan yg membahgiakn. Sejak perkara itu udh menjadi kepastian, Ly udh Xmampu utk tido lena. Mcm2 perkara kena pk. Mcm2 perkara kena setelkn. Fuhhhhh letihnyer!

   4 comments

kz
November 23, 2007   11:03 AM PST
 
ly tukar kerjabaru ke? btw, kz dah dapat promote naik jd exec..kuii..kui...
saje jer nak kacau ly
kelat
November 14, 2007   08:12 PM PST
 
uiks... wat hepen here... 2 Ly... sabar ek.. anggap ni sumer dugaaan... huhuhu...

wooops... salam kenal... dr kelat...
jubeiz
November 12, 2007   10:34 PM PST
 
Apakah perkara yang membahagiakan itu? Adakah satu projek untuk "membina masjid"? hehehehe...
Anony
November 9, 2007   09:18 AM PST
 
for your info, nampak aje awak lembut macam sotong, tapi menggatal macam keladi sbb suka bagi msg kat suami org.

semoga satu hari nanti awak akan mendapat balasan yang setimpal dengan apa yang pernah awak lakukan.

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments